Yükleniyor...
  1. Kanunları uyarınca vergi inceleme yetkisine sahip olanların bu yetkiyi aldıktan sonra kamu hizmetlerinde geçen süreleri.
  2. Lisansüstü diploma ve tezinin ibraz edilmesi şartıyla iktisat, maliye, işletme, muhasebe, finansman, denetim ve vergi ile ilgili alanlarda lisansüstü eğitim görenlerin bu eğitimde geçen sürelerinin tamamı; aynı alanlarda doktora yapanların üç yılı.
  3. Kamu kuruluşlarının veya bilanço esasında defter tutan kuruluşların muhasebe birimlerinde birinci derece imza yetkisini haiz, muhasebenin fiilen sevk ve idare edilmesinden veya mali denetiminden sorumlu bulunanların bu hizmetlerde geçen süreleri.
  4. Resmi tatil ve izinlerle, TÜRMOB ve TESMER'ce yapılan eğitim veya değerlendirmelerde geçen süreler. BU SEÇENEK ELENDİ.
  5. Hukuk, iktisat, maliye, işletme, muhasebe, bankacılık, kamu yönetimi ve siyasal bilimler dallarında eğitim veren fakülte ve yüksekokulların bu alanlarında öğretim üyesi veya görevlisi olarak çalışanların çalışma süreleri.

Cevaplar 1

Cevabın doğru olduğunu düşünüyorsan destekle, öne çıksın
coskundkaya 19 Aralık 2019 18:59

Lisansüstü diploma ve tezinin ibraz edilmesi şartıyla iktisat, maliye, işletme, muhasebe, finansman, denetim ve vergi ile ilgili alanlarda lisansüstü eğitim görenlerin bu eğitimde geçen sürelerinin tamamı; aynı alanlarda doktora yapanların üç yılı.

 

stajbaslatma.com